Jeugd

Kinderwoorddienst

Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar oud zijn van harte welkom bij onze kinderwoorddiensten.
Wij hebben twee leeftijdsgroepen:
- Een voor kinderen van groep 1 t/m 3 (kinderen <4 jaar onder begeleiding van een ouder).
- Een voor kinderen van groep 4 t/m 8.
In elke groep wordt het evangelie van de zondag voorgelezen en uitgelegd op een manier die bij de leeftijd van de kinderen past. Ook wordt gebeden, soms gezongen, geknutseld en gediscussieerd.
De kinderwoorddiensten worden doorgaans gehouden op elke eerste, derde en vijfde zondag van de maand. Dit gebeurt tijdens de mis van 11.15 uur.
Coördinator is Victoria Schoppink-Twist.

Kindercatecheseclub de Vriendjes van Franciscus

In de Hartebrug hebben wij een bijzondere liefde voor de Heilige Franciscus, vriend van alle Gods schepsels en helper van de armen. Daarom heet onze catechese club “De Vriendjes van Franciscus.”

De club is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m groep 7 maar broertjes en zusjes vanaf groep 4 zijn ook welkom. De bijeenkomsten zijn maandelijks op een zaterdag middag en het programma is boeiend en interactief.

In onze bijeenkomsten proberen wij trouw aan ons motto te blijven: Liefde voor God, liefde voor elkaar en liefde voor de natuur.

De bijeenkomsten zijn op zaterdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur onder de leiding van Victoria Twist, Lamis Ahmar en Micheline Modde. Locatie is de sacristie van de Hartebrugkerk, ingang Haarlemmerstraat 110. Het  programma voor 2022 leest u hier.

Hebt u interesse /vragen?
Bel Victoria Twist op 071-5236556 of stuur een mailtje aan vj.twist@kpnplanet.nl